Wat wij doen – On-Page SEO & Linkbuilding


Wij plaatsen uw website hoger in Google. Zo zullen wij te werk gaan:


STRATEGIE
Voordat we aan de slag gaan bekijken we in overleg met u hoe uw website onderscheidend en concurrerend gemaakt kan worden. We analyseren de concurrent, we analyseren veelgezochte zoektermen, kiezen zoektermen, bepalen een strategie.


ON-PAGE SEO
Wij duiken in de code van uw site. We integreren de zoektermen in zichtbare en onzichtbare delen van uw site. Wij streven naar de optimale zoekwoorddichtheid in titels, meta descriptions, URLs, koppen, teksten en bestandsnamen.


LINKBUILDING
De positie van uw site in de zoekresultaten wordt voor een groot gedeelte bepaald aan de hand van het aantal verwijzingen van andere websites naar die van u. Hierbij geldt: hoe bekender de website die naar u verwijst, hoe meer het uw pagina zal doen stijgen. Wij kennen de weg op het internet. Door middel van het zogenoemde ‘linkbuilding’ laten wij uw pagina stijgen. Het frequent en regelmatig plaatsen van natuurgetrouwe links wordt door Google beloond. Om deze reden is linkbuilding bij ons een voortdurend proces. Wij zorgen dat links een divers en natuurlijk karakter hebben. Zo waarborgen wij een veilig en blijvend resultaat.


ZEKERHEID
Wij rapporteren nauwkeurig wat wij wanneer gedaan hebben en wat de resultaten zijn. Altijd supervoordelig, en geen resultaat = geld terug.

 

  • Hoger in Google

  • Supervoordelig

  • Vrijblijvend uitproberen

  • Geen resultaat = geld terug

pagerank